Primăria municipiului Călăraşi

Media 12:57 pm - 10 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Primăria municipiului Călăraşi

 

La nivel european, după cum spun statisticile, populaţia înregistrează o tendinţă accentuată de îmbătrânire. În acest context, faptul că populaţia Municipiului Călăraşi a crescut  cu 26 de cetăţeni,  în cursul săptămânii trecute, este o veste bună. Iar pe lângă cei 26 de noi  născuţi călărăşeni, 15 cupluri au ales să spună ”Da” în faţa ofiţerului stării civile.

Pe lângă activităţile de stare civilă, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor a eliberat in cursul săptămânii trecute 425 de cărţi de identitate şi au fost preluate imaginile a 313 cetăţeni împreună cu documentele aferente, la sediul serviciului sau prin deplasarea cu camera mobilă, în cazul a doua  persoane netransportabile.

În afară de aceste activităţi, s-au mai efectuat 37 menţiuni proprii şi primite de la alte primării, 7 schimbări de nume, 2 transcrieri de acte de stare civilă, 10 acte tip Anexa 24, 10 livrete de familie, 75 de certificate de naştere, 27 de certificate de căsătorie şi 12 de certificate de deces. S-au preluat de asemenea, documentele necesare pentru 13 dosare de căsătorie şi 3 dosare de divorţ.

Biroul de presă

Comentariile sunt inchise.