REŢINUŢI PENTRU PROXENETISM

Media 11:05 am - 21 ianuarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru REŢINUŢI PENTRU PROXENETISM

Poliţiştii din Călăraşi au reţinut 11 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Acestea ar fi exploatat sexual trei tinere, dintre care două minore.

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, în seara de 20 ianuarie 2016, a fost dispusă măsura reţinerii faţă de 11 persoane din Călăraşi, bănuite de proxenetism.

Reamintim că ieri dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale şi de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi, au efectuat 10 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Călăraşi şi în comuna Modelu, şi au pus în executare 11 mandate de aducere.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au ridicat diverse sume de bani în lei şi euro.

Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2015 –  ianuarie 2016, persoanele bănuite le-ar fi determinat pe trei tinere din Călăraşi, dintre care două minore, şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către acestea, obţinând astfel foloase patrimoniale.

Cele 11 persoane bănuite, cu vârste între 26 şi 57 ani, toate din municipiul Călăraşi, printre care şi două femei, au fost reţinute şi depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentate Judecătoriei Călăraşi cu propunere de arestare preventivă

Activităţile au beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comentariile sunt inchise.