PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ CU ŢIGARETE

Media 11:07 am - 21 ianuarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ CU ŢIGARETE

Poliţiştii din Olteniţa efectuează 5 percheziţii, în judeţele Călăraşi şi Giurgiu, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală cu ţigarete.

În această dimineaţă, poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice Olteniţa efectuează 5 de percheziţii domiciliare, în comuna Luica, judeţul Călăraşi, şi în comuna Stoeneşti, judeţul Giurgiu.

La activităţi participă şi poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Olteniţa şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, fiind sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi.

Sunt vizate persoane bănuite de deţinerea de ţigarete, în afara antrepozitului fiscal.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Municipiului Olteniţa, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Olteniţa.

Percheziţiile au ca scop depistarea produselor de tutun deţinute ilegal şi stabilirea prejudiciului cauzat.

Activităţile beneficiază de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comentariile sunt inchise.