REŢINUT DE POLIŢIŞTII DE LA TRANSPORTURI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ ŞI ŞANTAJ

Media 10:48 am - 3 februarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru REŢINUT DE POLIŢIŞTII DE LA TRANSPORTURI PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ ŞI ŞANTAJ

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Transporturi Călăraşi au reţinut un minor care ar fi tâlhărit o persoană în tren şi ar fi constrâns-o să-i remită o sumă de bani. Persoana bănuită de tâlhărie calificată şi şantaj a fost arestată la domiciliu.

La data de 01 februarie 2016, poliţiştii Serviciului Transporturi Călăraşi şi Poliţiei Municipiului Olteniţa au prins în flagrant pe I. Mădălin, de 16 ani, din oraşul Budeşti, judeţul Călăraşi, care ar fi constrâns un minor de 15 ani, din comuna Şoldanu, judeţul Călăraşi, să-i remită o sumă de bani.

Anterior, în timp ce se afla într-un tren de călători, care circula pe relaţia Titan Sud – Olteniţa, victima ar fi fost deposedată prin violenţă de 10 lei.

Persoana bănuită a fost reţinută pentru săvârşirea infracţiunilor tâlhărie calificată şi şantaj şi prezentată Judecătoriei Olteniţa care a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu.

Comentariile sunt inchise.