COMUNICAT – AVERE NEJUSTIFICATĂ – BORDEAŞ MARIAN, FOST ŞEF AL SERVICIULUI DE INVESTIGARE A FRAUDELOR DIN CADRUL I.P.J. CĂLĂRAŞI

Media 12:57 pm - 3 februarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT – AVERE NEJUSTIFICATĂ – BORDEAŞ MARIAN, FOST ŞEF AL SERVICIULUI DE INVESTIGARE A FRAUDELOR DIN CADRUL I.P.J. CĂLĂRAŞI

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 557.318,82 Lei (aprox. 153.336 Euro), între averea dobândită si veniturile realizate împreună cu familia în perioada 2002 – 2010, de către BORDEAŞ MARIAN, fost şef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate împreună cu familia de către BORDEAŞ MARIAN, în perioada 2002 – 2010.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. BORDEAŞ MARIAN a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenția Naționalã de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 3 februarie 2016

Comentariile sunt inchise.