Primaria municipiului Calarasi – Comunicat de presa

Media 8:44 am - 20 decembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Primaria municipiului Calarasi – Comunicat de presa

În data de 24 noiembrie 2013, după 2 ani de implementare, UAT Muncipiul Călărași a finalizat proiectul cu titlul „Extindere și modernizare Centru de zi pentru persoane cu handicap”, proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional  2007-2013. Lucrările realizate și dotările sunt în valoare totală de 1.350.981,92 lei. 

Vineri, 20 decembrie 2013, ora 12 30 va avea loc inaugurarea acestui Centru.  

Partenerul în proiect al UAT Muncipiul Călărași a fost ASOCIAȚIA DE SPRIJIN A COPIILOR HANDICAPAȚI FIZIC – ROMANIA – FILIALA CÄLÄRASI”.

Obiectivul specific al proiectului a constat în  extinderea și modernizarea Centrului existent, implicit în apariția unor spații cu destinații noi  – sală gimnastică, seră, dotarea corespunzătoare cu mobilier, echipament medical, rechizite, materiale de lucru..

Beneficiarii ai acestui proiect sunt: 30 de persoane cu handicap care nu beneficiazăƒde servicii de recuperare, socializare și care sunt membrii ai asociației,  Primăria municipiului Călărași, în  calitate de administrator al infrastructurii extinse și modernizate,  personalul ASCHFR Filiala Călărași, precum și familiile persoanelor asistate, autoritățile publice locale, populația municipiului Călărași, unitățile deconcentrate implicate și co-interesate în procesul de îmbunătățire a serviciilor de asistență socială din localitate.

Biroul de presă 

Comentariile sunt inchise.