Jandarmii călărășeni alături de comunitate pe timpul Sărbătorilor de iarnă.

Media 8:38 am - 20 decembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Jandarmii călărășeni alături de comunitate pe timpul Sărbătorilor de iarnă.

jandarmeriaPe perioada Sărbătorilor de iarnă, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași vor acționa atât în sistem integrat, cât și independent pentru menținrea și asigurarea măsurilor de ordine publică pe raza județului Călărași, în special în zonele în care se desfășoară manifestări cultural-artistice și în zonele aglomerate unde se comercializează produse specifice de sezon.

Astfel, duminică, 22 decembrie a.c., începând cu ora 11.00, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările comemorative dedicate Zilei Eroilor Revoluției din Decembrie 1989, care se vor desfășura la Troița din Piața Orizont din municipiul Călărași.

Totodată, în perioada 22 – 30 decembrie a.c., jandarmii vor fi alături de cetățeni în Piața Prefecturii, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfășurării manifestărilor cultural-artistice dedicate Sărbătorilor de iarnă.

Oamenii legii vor acționa pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru preîntâmpinarea apariției unor evenimente sau incidente nedorite și pentru protecția persoanelor care participă la aceste manifestări, fiind pregătiți să răspundă solicitărilor cetățenilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

 

Comentariile sunt inchise.