PESTE 3 TONE DE CEREALE, TRANSPORTATE FĂRĂ DOCUMENTE LEGALE, AU FOST CONFISCATE DE POLIȚIȘTI

Media 7:34 pm - 20 februarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru PESTE 3 TONE DE CEREALE, TRANSPORTATE FĂRĂ DOCUMENTE LEGALE, AU FOST CONFISCATE DE POLIȚIȘTI
Polițiștii au depistat în trafic, în această dimineață, o autoutilitară încărcată cu 3,8 tone de grâu și porumb, fără documente de proveniență / întreaga cantitate de cereale a fost confiscată.
 
În baza datelor deținute, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Călărași au depistat în trafic, pe raza comunei Vâlcelele, județul Călărași, în dimineața de 20 februarie a.c., o autoutilitară marca Ford Tranzit, care transporta cereale fără documente de proveniență și însoțire a mărfii.
 
Autovehiculul și pasagerii, doi bărbați din județul Dâmbovița, au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru efectuarea de verificări și luarea măsurile care se impun.
 
Față de reprezentantul societății comerciale care a comercializat cerealele fără documente către utilizatorul autoutilitarei, polițiștii Serviciului de Investigarea Fraudelor Călărași au luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 20000 lei.
 
De asemenea, S. Marius, din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița, proprietarul cerealelor, a fost sancționat contravențional, potrivit prevederilor Legii 12/1990, cu amendă de 1500 lei, fiind dispusă și măsura confiscării cerealelor transportate fără documente de proveniență, respectiv 1980 kg de grâu și 1840 kg de porumb.

Comentariile sunt inchise.