Persoană lovită de tren la Dragalina

Media 9:12 am - 25 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Persoană lovită de tren la Dragalina

O persoană a fost lovită marţi de un tren în zona comunei Dragalina.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratlui pentru Situaţii de Urgenţă "Barbu Ştirbei" al judeţului Călăraşi, plutonier major Ovidiu Tătăranu a declarat, pentru mediacalarasi.ro, că este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, iar accidentul a avut loc la trecerea peste cale ferată din Drajna. 

Potrivit acestuia, în urma impactului, trenul a secţionat ambele picioare femeii.

La sosirea pompierilor aceasta era în viaţă. Ea a fost preluată de echipajul de prim ajutor şi transportată la Spitalul din Slobozia pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din spusele martorilor se pare că femeia s-ar fi aruncat în faţa trenului.

În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii evenimentului.

Update: Potrivit IPJ Călăraşi, Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Ciulniţa a fost sesizat în această dimineaţă, ora 08:55, cu privire la faptul că, la km. 110+500, trenul IC/582, a accidentat o femeie, care s-a aruncat în faţa sa.

Din declaraţia mecanicului de locomotivă a rezultat că a văzut femeia pe terasamentul căii ferate, a dat semnale acustice de avertizare, iar la un moment dat, aceasta a plonjat între firele căii ferate.

Femeia a fost preluată o echipă SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Slobozia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea acesteia, B. Ana, de 64 ani, din municipiul Slobozia. Aceasta a suferit o amputaţie la ambele picioare.

Cercetările sunt efectuate în continuare de poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ciulniţa, pentru stabilirea condiţiilor producerii accidentului.

Comentariile sunt inchise.