OBIECTE PIROTEHNICE, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

Media 4:51 pm - 30 decembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru OBIECTE PIROTEHNICE, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din Modelu au confiscat peste 1000 de articole pirotehnice de la o societate comercială care nu era autorizată să efectueze operaţiuni cu astfel de materiale.În contextul activităţilor desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor, în perioada sărbătorilor de iarnă, poliţiştii verifică şi legalitatea operaţiunilor cu materiale pirotehnice.

Astăzi, agenţi de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Modelu au depistat pe A. Aurel, de 54 ani, din municipiul Călăraşi, administratorul unei unităţi economice din localitatea Tonea, care deţinea în scopul comercializării 1160 de articole pirotehnice, fără a fi autorizat să efectueze operaţiuni cu astfel de materiale. 

Poliţiştii au ridicat toate aceste obiecte în vederea confiscării şi au demarat cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de efectuarea fără drept a oricărei operaţiuni cu articole pirotehnice.

Acţiunile vor fi efectuate în continuare, poliţiştii recomandând ca operaţiunile cu astfel de obiecte de distracţie să fie realizate doar în limitele cadrului legal, manipularea lor să se facă cu grijă, pentru evitarea producerii de vătămări corporale, a unor incendii sau altor evenimente nedorite!

 

Comentariile sunt inchise.