Jandarmii călărășeni, la datorie, pe timpul Sărbătorilor de iarnă.

Media 3:34 pm - 30 decembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Jandarmii călărășeni, la datorie, pe timpul Sărbătorilor de iarnă.

Pe perioada Sărbătorilor de iarnă, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași vor acționa atât în sistem integrat, cât și independent pentru menținrea și asigurarea măsurilor de ordine publică pe raza județului Călărași, în special în zonele în care se desfășoară manifestări cultural-artistice, religioase și în zonele aglomerate unde se comercializează produse specifice de sezon.

Astfel, marți, 31 decembrie a.c., peste 20 de  jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul manifestărilor cultural-artistice ce vor avea loc în municipiul Călărași și orașul Lehliu Gară, cu prilejul sărbătoririi Anului Nou.

Totodată, luni, 6 ianuarie 2014, peste 40 de jandarmi vor fi alături de cetățeni, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfășurării manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului, în municipiile Călărași și Oltenița.

Oamenii legii vor acționa pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru preîntâmpinarea apariției unor evenimente sau incidente nedorite și pentru protecția persoanelor care participă la aceste manifestări, fiind pregătiți să răspundă solicitărilor cetățenilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Comentariile sunt inchise.