JANDARMII ALĂTURI DE ELEVI ÎN CADRUL PROIECTULUI „Sunt valoros, sunt o comoară ce se dorește descoperită”

Media 9:32 am - 5 iunie, 2013 Comentariile sunt închise pentru JANDARMII ALĂTURI DE ELEVI ÎN CADRUL PROIECTULUI „Sunt valoros, sunt o comoară ce se dorește descoperită”

Ieri, 04 iunie a.c., între orele 14.00-15.30, la Școala Gimnazială nr. 7 din municipiul Călărași, s-a desfășurat o activitate informativă în cadrul Proiectului partenerial educațional „Sunt valoros, sunt o comoară ce se dorește descoperită”.
În cadrul activității inițiată de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Călărași, denumită „Descoperim tainele meseriilor, învățăm de la profesioniști”, jandarmi din cadrul structurilor de prevenire și combatere a faptelor antisociale și informare și relații publice au participat la o întâlnire cu elevi ai claselor V – VIII și profesorii acestora.
În cadrul acestei întâlniri au fost purtate discuții interactive pentru identificarea abilităților necesare parcticării profesiilor specifice Jandarmeriei, elevii fiind provocați să realizeze unele corelații între abilitățile personale și profesia de jandarm.
Jandarmii au prezentat elevilor misiunile instituției, aspecte din viața profesională, considerând că este necesar ca elevii să fie informați corect și direct, încă din clasele gimnaziale, cu privire la posibilitatea îndreptării către o carieră militară.
Din cadrul Proiectului partenerial educațional „Sunt valoros, sunt o comoară ce se dorește descoperită”, fac parte Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Călărași, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași și Școala Gimnazială nr. 7 din municipiul Călărași.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Comentariile sunt inchise.