IPJ Călărași – Buletin de presă

Media 12:25 am - 1 martie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călărași – Buletin de presă

Dosare penale întocmite pentru conducerea unui autovehicul de către persoane care prezintă alcoolemie peste limita prevăzută de lege

 

– Agenți din cadrul Secției 3 Politie Rurală Curcani au depistat în trafic, pe DN 4, în seara de 27 februarie a.c., ora 17.50,  autoturismul marca Dacia, condus de R. Aurel, de 44 ani, din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat concentrația alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

– În seara de 27 februarie a.c., ora 18.05, agenți din cadrul Postului de Poliție Căscioarele au oprit în trafic un moped, condus de C. Constantin, de 50 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere și se afla sub influența alcoolului (1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat).

 

În ambele situații au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

 

·                            

 

 

Călărași – suspecți de tâlhărie, arestați preventiv

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Călărași i-au prezentat ieri Judecătoriei Călărași, cu propunerea de arestare preventivă, pe  M. Emil, de 20 ani, și pe M. Vasile, de 17 ani, ambii din municipiul Călărași, suspectați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie asupra casierei, la o sală de jocuri electronice.

Față de M. Emil a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, iar față de M. Vasile, mandat pe 19 zile, cei doi suspecți fiind depuși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, urmând să fie continuate cercetările pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

 

·                           

 

 

Suspecți de săvârșirea a patru infracțiuni de înșelăciune, depuși în arest pentru 29 de zile

 

Polițiștii Serviciului de Investigarea Fraudelor Călărași au prezentat Parchetului și Judecătoriei Călărași, cu propunerea de arestare preventivă, pe  G. Florică, de 39 ani, din municipiul Constanța, și pe L. Liliana, de 39 ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, suspectați de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

În fapt, în cursul anului 2012, aceștia au indus și menținut în eroare mai multe societăți comerciale din municipiul Călărași, societăți agricole și persoane fizice autorizate din comunele Cuza Vodă și Dor Mărunt, județul Călărași, cu ocazia încheierii unor contracte de vânzare cumpărare de produse electronice și îngrășăminte chimice, prejudiciul total fiind de 88.675 lei. În unele situații, suspecții au folosit și ordine de plată falsificate.

Instanța de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, cei doi suspecți fiind depuși în arestul I.P.J. Călărași.

Comentariile sunt inchise.