IPJ Călăraşi – Buletin de presă

Media 11:34 am - 17 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călăraşi – Buletin de presă

Mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile emis pe numele bărbatului care a înjunghiat un consătean

În continuarea cercetărilor privind agresiunea comisă de V. Ion, de 34 ani, din Comuna Borcea, judeţul Călăraşi, în data de 14 octombrie a.c., asupra părţii vătămate N. Mihai, de 40 ani, din aceeaşi localitate, ieri, 16 octombrie a.c., V. Ion a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătoria Călăraşi a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

·                             
 
Călăraşi – A părăsit locul faptei, după ce a accidentat un minor, lăsat nesupravegheat/ Poliţiştii l-au depistat la domiciliu
 
În ziua de 16 octombrie a.c., ora 15.28, M. Dumitru, de 60 de ani, din  Municipiul Călăraşi, a condus un atelaj hipo, neînregistrat pe strada Lotrului din aceeaşi localitate, iar în dreptul unui imobil, a surprins şi accidentat pe minorul D. It Ezel, de 1,6 ani, din Municipiul Călăraşi, care, fiind lăsat nesupravegheat, a ieşit alergând din curtea locuinţei, în faţa atelajului hipo.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorului, care a fost transportat la spital, unde a rămas internat.
 
După producerea accidentului, conducătorul atelajului hipo a părăsit locul faptei, fiind găsit de către poliţişti, la domiciliu.
M. Dumitru a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală  din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.
·                             
        
Olteniţa – La volanul autovehiculului, având permisul reţinut  de 2 ani
 
În ziua de 16 octombrie a.c., în jurul orei 10.54, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Olteniţa, desfăşurând serviciul de verificare şi control al traficului rutier, au oprit pe raza Municipiului Olteniţa, pe Bulevardul 22 Decembrie, autoutilitara marca Dacia 1307, ocazie cu care au constatat că B. Ion, de  48 ani, din Municipiul Bucureşti, conducătorul autoutilitarei, figurează în evidenţe având permisul reţinut din anul 2010.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 Republicată, urmând a se propune soluţie prin parchet.           

·                            
 
Săruleşti – Surprinşi în atelajul hipo, cu păsări sustrase din gospodăria unei femei
 
În seara de 15 octombrie a.c., ora 21.30, Poliţia Oraşului Fundulea a fost sesizată telefonic de M. Cucu, de 22 de ani, din Comuna Săruleşti, în calitate de paznic comunal, cu privire la faptul că a observat mai multe persoane din localitatea Săruleşti Gară, care se deplasau cu un atelaj hipo, în care transportau mai multe păsări, pe care nu le-au putut justifica.
 
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că M. Marian, de 30 ani, B. Dragoş, de 23 ani şi G. Puiu, de 24 ani, toţi din Comuna Săruleşti Gară, au sustras păsările din curtea părţii vătămate G. Nicoleta, de 55 ani, din aceeaşi localitate.
 
Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
 
Pe numele celor trei persoane suspecte a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Comentariile sunt inchise.