IPJ Călăraşi – Buletin de presă

Media 11:49 am - 5 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru IPJ Călăraşi – Buletin de presă

Surprinşi de către poliţişti la pescuit, pe malul unei bălţi/ Uneltele folosite şi cantitatea de peşte au fost ridicate în vederea confiscării

În ziua de 04 octombrie a.c., ora 15.00, o patrulă de poliţie a Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi, împreună cu agenţi din cadrul Postului de poliţie Sohatu au efectuat un control pe linie de piscicultură, pe o baltă aflată în administrarea Consiliului Local Sohatu, ocazie cu care, au observat pe malul bălţii trei persoane, care la vederea poliţiştilor, au fugit.
Procedându-se la urmărirea acestora, poliţiştii au depistat S. Năstase, de 47 ani, din Oraşul Budesti, care a declarat că celelalte două persoane, care îl însoţeau,  sunt: B. Costel Ionuţ, de 18 ani şi U. Ionel, de 41 ani, ambii din aceeaşi localitate. De asemenea, bărbatul a mai declarat că a utilizat, împreună cu cei doi, 4 plase monofilament, cu scopul de a pescui în baltă.
Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării, cantitatea de 14 kg peşte, specia caras şi cele 4 plase de pescuit monofilament.
În cauză, pe numele celor trei persoane, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008.
Ciocăneşti – 4 persoane rănite în urma unui accident rutier, produs pe fondul neatenţiei în conducere
La data de 05 octombrie a.c., ora 00.25, D. Mirel, de 42 ani, din Comuna Ciocăneşti, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Frontera, pe DN31, în interiorul localităţii Ciocăneşti, având alte preocupări în timpul condusului, a intrat în coliziune cu un copac, aflat pe marginea părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi vătămarea corporală uşoară a pasagerilor: B. Marius, de 17 ani, M. Ştefan, de 25 ani şi P. Vasile, de 61 ani.
Conducătorul auto posedă permis de conducere categoriile B C şi E din anul 1998 şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.
În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se propune soluţie prin parchet.
Dosare penale întocmite de către poliţiştii călărăşeni, la regimul circulaţiei publice
În ziua de 04 octombrie a.c., în jurul orelor 11.50, agenţi din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară au oprit pentru control, în trafic, autoturismul marca Opel Vectra, condus de către B. George, de 26 ani, din Comuna Nufărul, judeţul Tulcea, care circula pe DN 3, pe raza Oraşului Lehliu Gară.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că B. George figurează în bazele de date, având permisul de conducere reţinut.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul de conducere suspendat, urmând a se propune soluţie prin parchet.
În data de 04 octombrie a.c., ora 16.05, patrula de poliţie a Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani, împreună cu un agent al Postului de poliţie Nana, a oprit pentru control, pe raza Comunei Curcani, autoturismul marca Seat, condus de S. Vasile, de 23 ani, din aceeaşi localitate.
Procedând la verificarea conducătorului auto, s-a stabilit faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.
În cauză  s-a întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună soluţie prin parchet.
În ziua de 04 octombrie a.c., ora 16.20, un agent din cadrul Poliţiei Oraşului Budeşti a depistat în trafic, pe D.J 100, în Comuna Frumuşani, pe A. Robert Iosif, de 18 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un tractor rutier, fără a poseda permis de conducere.
Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

Comentariile sunt inchise.