Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi – Ziua animalelor (4 octombrie)

Media 11:44 am - 5 octombrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi – Ziua animalelor (4 octombrie)

Ziua Mondială a Animalelor a fost iniţiat în anul 1931 la Florenţa, ca modalitate de a face cunoscută situaţia speciilor aflate în pericol, iar în anul 1945, ziua de 4 octombrie a fost proclamată oficial ca sărbătoare dedicată animalelor.

În acest context, APM Călăraşi, prin compartimentul Arii protejate, în colaborare cu Complexul Zoo Călăraşi a organizat o acţiune educativă cu preşcolarii  de la Grădinita cu Program Prelungit nr 3 Călăraşi. Copii, peste 150, au avut ocazia să facă cunoştinţă cu diverse specii de animale, să afle despre modul de hranire al acestora, despre condiţiile de viaţă în libertate şi în captivitate, despre comportamentul fiecaruia, despre cum trebuie sa fie protejat, s.a. Totodata au avut posibilitatea să faca cunoştinţă cu puii de căprioară, iepure, porc vietnamez, veveriţe.

Mulţumim pe această cale d-lui Cristi TATAVURA, director al Complexului Zoo Călăraşi, d-nei Elena FLOREA, director al GPP nr 3 Călăraşi şi tuturor cadrelor didactice şi parinţilor care au facilitat desfăşurarea acţiunii .
Compartiment Proiecte, Relaţii Publice

Comentariile sunt inchise.