IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 9:17 pm - 18 septembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Mandat, executat de polițiști / condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru furt calificat, depus în penitenciar

Polițiștii de investigații criminale din Oltenița au pus în aplicare, în ziua de 16 septembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Oltenița, pe numele lui S. Silvian, de 34 ani, din localitate.
Fiind condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, bărbatul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Călărași și transferat în Penitenciarul Slobozia pentru a-și executa pedeapsa.


Moped, condus de un bărbat, fără permis, oprit în trafic de polițiștii din Frumușani

În ziua de 16 septembrie a.c., ora 13.20, agenți din cadrul Postului de Poliție Frumușani au oprit în trafic, pe raza satului Frumușani, un moped condus de R. Vasile, de 38 ani, din municipiul București, care nu posedă permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.


Frumușani – la volanul unui autoturism, fără permis de conducere

În după-amiaza de 16 septembrie a.c., ora 16:50, agenți din cadrul Postului de Poliție Frumușani au oprit, pe un drum comunal din localitate, un autoturism marca Dacia 1310, condus de B. Petre, de 45 ani, din comuna Frumușani.

Întrucât, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Lehliu – Gară – pieton accidentat de o autoutilitară

În timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, pe D.N. 3, în orașul Lehliu Gară, în ziua de 16 septembrie a.c., ora 10.00, A. Eduschin, de 46 ani, din comuna Topraisar, județul Constanța, a surprins și a accidentat grav (fractură deschisă gambă) pe D. Tudorița, de 42 ani, din comuna Perișoru, județul Călărași, care se angajase regulamentar în traversarea drumului, prin loc semnalizat și marcat corespunzător.
Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest pe conducătorul auto, rezultatul fiind negativ.
În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentariile sunt inchise.