IPJ Calarasi – Buletin de presa

Media 12:23 pm - 18 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru IPJ Calarasi – Buletin de presa

Peste 3 tone de grâu, fără documente legale, au fost confiscate de polițiști la Dragoș Vodă

Agenții Postului de Poliție Dragoș Vodă au depistat în trafic, pe D.C. 306, în ziua de 17 iulie a.c., în jurul orei 18,00, pe R. Marius, de 33 ani, din municipiul Călărași, care conducea o autoutilitară marca Ford Tranzit, cu care transporta cantitatea de 3.020 kg grâu, fără a deține documente justificative de achiziționare a cerealelor. 
Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite cu amendă în valoare de 1000 lei, fiind luată și măsura complementară de ridicare în vederea confiscării a întregii cantități de grâu transportat, care a fost lăsat în custodia unei societăți agricole din localitatea Dragoș Vodă.


Modelu – moped, condus de o persoană care nu posedă permis

Agenți de poliție din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat în trafic, pe strada Prelungirea București, din municipiul Călărași, în ziua de 17 iulie a.c., ora 11.30, pe C. Mihai, de 32 ani, din comuna Modelu, județul Călărași, care conducea un motociclu, fără a poseda permis de conducere. 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Călărași – concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, prezentată de un conducător auto

În seara de 17 iulie a.c., ora 20.00, agenți de poliție din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat pe strada 13 Decembrie, din municipiul Călărași, pe T. Nicolae, de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Hyundai, iar, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.


Dragoș Vodă – minoră, accidentată ușor, după ce a căzut dintr-o căruță

În ziua de 17 iulie a.c., ora 15.25, Postul de Poliție Dragoș Vodă a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe DC 306, între localitățile Dragoș Vodă și Socoalele, s-a răsturnat o căruță în care se aflau două persoane.
În urma primelor verificări efectuate la fața locului, s-a constatat că, în timp ce se deplasau cu un atelaj hipo pe D.C. 306, C. Octavian, de 60 ani, și nepoata sa, V. H., de 12 ani, din localitatea Dragoș Vodă, s-au intersectat cu un autotren, moment în care calul s-a speriat, căruța răsturnându-se pe acostament.
În urma accidentului, minora a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală ușoară din culpă.

Comentariile sunt inchise.