Identificat cu operativitate de poliţişti, după ce a tâlhărit o bătrână / bărbatul a fost arestat preventiv

Media 3:38 pm - 21 decembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Identificat cu operativitate de poliţişti, după ce a tâlhărit o bătrână / bărbatul a fost arestat preventiv

În urma complexului de activităţi şi investigaţii efectuate de poliţiştii din Olteniţa,  Budeşti şi din cadrul Secţiei 3 Curcani, a fost identificat C. Ionel, de 29 ani, din comuna Băneasa, judeţul Galaţi, îngrijitor de animale pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, care ar fi tâlhărit şi încercat să violeze o femeie de 80 ani, din comuna Nana.

În noaptea de 17/18 decembrie 2015, bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuinţa bătrânei, cu care ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale şi pe care a deposedat-o prin violenţă de o sumă de bani.

Pentru prinderea persoanei bănuite, poliţiştii au efectuat activităţi complexe de căutare pe raza oraşului Budeşti, a localităţilor limitrofe, dar şi pe raza judeţului Giurgiu, fiind reţinut în comuna Hotarele din Giurgiu.

Faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi viol, fiind totodată prezentat Judecătoriei Olteniţa, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentariile sunt inchise.