Exclusiv: Şefa Centrului Cultural Judeţean Călăraşi rănită într-un accident rutier

Media 12:26 pm - 15 august, 2015 Comentariile sunt închise pentru Exclusiv: Şefa Centrului Cultural Judeţean Călăraşi rănită într-un accident rutier

Autoturismul implicat in accidentul rutierŞefa Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, Alina Jipa a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, sâmbătă, într-o intersecţie din municipiul Călăraşi, în zona Prefecturii.

Din primele date rezultă că accidentul rutier s-a produs pe baza neacordării de prioritate. Un autoturism marca BMW a intrat în plin din lateral în autoturismul în care se afla managerul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi şi care circula pe drumul prioritar.

Victima a fost preluată de un echipaj de prim ajutor şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto vinovat, un tânăr de 18 ani din comuna Jegălia, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit unor surse, tânărul obţinuse permisul de conducere în urmă cu o lună de zile.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.

Vezi imaginile de la faţa locului:

Autoturismul sefei CCJ Calarasi

Auto implicat in accidentAuto al sefei CCJ CalarasiAuto implicat in accidentAuto implicat in accidentAuto implicat in accidentAuto implicat in accidentAuto implicat in accidentAuto implicat in accidentVictima preluata de echipajul SAJVictima preluata de echipajul SAJVictima preluata de echipajul SAJVictima preluata de echipajul SAJVictima preluata de echipajul SAJVictima preluata de echipajul SAJVictima preluata de echipajul SAJVictima preluata de echipajul SAJAuto implicat in accident

 

 

Comentariile sunt inchise.