COMUNICAT DE PRESA – WESTERN cu pisici la ROMEXPO!

Media 10:00 am - 24 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru COMUNICAT DE PRESA – WESTERN cu pisici la ROMEXPO!

afis toamna 2015 (2)Peste 200 de pisici din toate colturile lumii se vor lasa admirate la Expozitia Internationala Felina de Toamna – SofistiCAT, care va avea loc in zilele de 26 – 27 septembrie 2015, la Pavilionul F din complexul Romexpo, Bucuresti.
Editia din aceasta toamna va avea tematica Vestul Salbatic. Prin fata unui juriu compus din cinci arbitri internationali, vor defila superbe exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastra de Rusia, Somali, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.
Expozitia, deschisa in ambele zile intre orele 10-18, va avea ca punct culminant concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.
In cadrul evenimentului, vor fi disponibile – la preturi promotionale – produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete, face-painting etc.). Se vor organiza tombole cu premii, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.
Ca la fiecare editie, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania "ARATA CA ITI PASA", in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.
Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati la candice@candice.ro

Comentariile sunt inchise.