Comunicat de presa – PSD Calarasi

Media 11:02 pm - 11 octombrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Comunicat de presa – PSD Calarasi

“Avem în faţa noastră noi provocări şi în principal datoria de a

11 octombrie 2015

Exerciţiu de democraţie marca PSD la nivel naţional

Social-democraţii au venit, astăzi, la urne pentru a alege preşedintele partidului, singurul candidat de la acest scrutin intern fiind Liviu Dragnea, actualul preşedinte interimar al partidului. Acesta a declarat, după vot, că alegerile interne sunt prima probă serioasă pe care o dă PSD "ca dorinţă de a se implica într-un minim exerciţiu de democraţie", insistând asupra ideii unui nou început pentru PSD.

La nivelul judeţului Călăraşi, 98% prezenţă la vot

Dan Eugen Cristodor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD şi Marius Dulce, preşedintele Organizaţiei Municipale au fost alături de Comisia Electorală Judeţeană pe tot parcursul scrutinului.

“Suntem foarte mulţumiţi că întâlnirile de lucru pe care le-am avut în judeţ cu preşedinţii organizaţiilor locale au avut un feed-back excelent. Asta denotă că oamenii au înţeles importanţa evenimentului de astăzi, un tur de forţă „marca PSD”. Nu a contat nici vremea ploioasă şi nici faptul că pe buletinul de vot s-a aflat un singur candidat. Prezenţa la vot este una mai mult decât mulţumitoare, 98%, a declarat liderul judeţean PSD, Dan Cristodor.

Cealaltă acţiune importantă, şi anume distribuirea de chestionare către simpatizanţi este în plină desfăşurare.

Simpatizanţii care doresc să le completeze nevor ajuta în fundamentarea şi susţinerea obiectivelor noastre politice şi în creionarea programului politic al PSD-ului pentru viitoarele alegeri.

Am demonstrat că Partidul Social Democrat este singurul partid în stare să crească economia si singura structură politică din România ce doreşte folosirea acestei creşteri pentru binele cetăţeanului de rând prin: crearea de locuri de muncă, reducerea sărăciei, eliminarea decalajelor din societate. Completarea acestui chestionar este foarte importantă. Răspunsurile la întrebările acestuia ne vor arăta felul în care românul, călărăşeanul, percepe societatea, precum şi partidul nostru, a mai spus Cristodor.

COMPONENŢA COMISIEI ELECTORALE JUDEŢENE

Ion Samoilă – presedinte