Călăraşi: Suspect de tâlhărirea unei femei pe stradă, reţinut de poliţişti

Media 5:45 pm - 12 septembrie, 2012 Comentariile sunt închise pentru Călăraşi: Suspect de tâlhărirea unei femei pe stradă, reţinut de poliţişti

Un suspect de tâlhărirea unei femei pe o stradă din municipiul Călărași a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de polițiști.

 

Potrivit unui comunicat remis miercuri de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, în urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au depistat şi reţinut pentru 24 de ore pe U. Ovidiu, de 20 ani, din Călăraşi, suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

În fapt, în seara de 03 septembrie a.c., în jurul orei 17,10, acesta a smuls lănţişorul purtat la gât de o femeie de 41 ani, din municipiul Călăraşi, care se deplasa pe strada Cornişei, din localitate. Deşi victima a opus rezistenţă, bărbatul a reuşit să fugă.

 

În toată perioada de după comiterea faptei suspectul s-a sustras cercetărilor.

 

Poliţiştii au recuperat prejudiciul, în valoare de aproximativ 1000 lei, şi l-au restituit persoanei vătămate.

 

Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de reţinere, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

 

Joi, U. Ovidiu va fi să fie prezentat Parchetului şi Judecătoriei Călăraşi cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. mediacalarasi.ro

Comentariile sunt inchise.