Bursa Locurilor de Muncă – o șansă în plus acordată persoanelor care doresc un loc de muncă

Media 11:45 am - 12 aprilie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Bursa Locurilor de Muncă – o șansă în plus acordată persoanelor care doresc un loc de muncă

Reamintim tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și agenților economici, faptul că , în data de 19 aprilie 2013, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași organizează “Bursa generală a locurilor de muncă“.
Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă pot participa la această acțiune, indiferent dacă sunt sau nu înregistrate în evidența AJOFM Călărași.
Se oferă:
– informații despre locurile de muncă vacante din județul Călărași;
– posibilitatea de a susține, într-o perioadă scurtă de timp, interviuri în scopul angajării, cu mai mulți agenți economici;
– informații despre locurile de muncă în străinătate oferite prin rețeaua EURES;
– informații despre cursurile de calificare organizate de AJOFM Călărași, gratuit, pentru toate persoanele care nu realizeaza venituri.
Angajatorii care doresc sa participe la “Bursa generală a locurilor de muncă” au posibilitatea de a-și prezenta oferta de locuri de muncă într-un cadru organizat, unde vor intra in contact direct cu persoanele care solicită un loc de muncă.
Așteptăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și angajatorii din județul Călărași să participe la Bursa Locurilor de Munca ce se va desfășura începând cu ora 9.00, atât la sediul Agenției Locale Călărași, str. 13 Decembrie nr.12, cât și la sediul agenției Locale Oltenița, str. Argeșului nr. 111. Participarea este gratuită.
Pentru relații suplimentare contactați A.J.O.F.M. Călărași – tf. 0242.318376, 0242315798, e-mail: ajofm@cl.anofm.ro . Persoana de contact Donciu Simona
Responsabil mass-media,
Simona DONCIU

Comentariile sunt inchise.