Buletin de presa – IPJ Calarasi

Media 7:42 pm - 15 octombrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Buletin de presa – IPJ Calarasi

A furat un radio, dar a fost prins de poliţişti

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au prins în flagrant delict un bărbat, din Arad, în timp ce sustragea un aparat radio dintr-un magazin.

În noaptea de 14/15 octombrie 2015, poliţişti au surprins pe M.Vasile, de 26 ani, din comuna Vinga, judeţul Arad, în timp ce sustrăgea un aparat radio-player dintr-un magazin situat pe strada Bucureşti.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările continuând pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

 

Doi bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti, la volan, cu alcool

În seara de 14 octombrie 2015, agenţi de poliţie din cadrul Secţei 2 Poliţie  Rurală Olteniţa, au depistat, pe DN31, pe F.Tudor, de 55 ani, din comuna Mânăstirea, judeţul Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa, au prins în data de 14 octombrie 2015, pe N.Valeriu, de 34 ani, din municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi, pe DN 31, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cei doi conducători auto au fost transportaţi la Spitalul Olteniţa unde li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea de infracşiuni la regimul circulaţiei.

 

 

Comentariile sunt inchise.