Buletin de presa – IPJ Calarasi

Media 3:40 pm - 7 octombrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Buletin de presa – IPJ Calarasi

Şapte persoane din Gălbinaşi, reţinute de poliţiştii

Poliţiştii din Gălbinaşi au reţinut şapte persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere şi lovire sau alte violenţe. Acestea au fost depuse în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

După administrarea probatoriului în cauză, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi au dispus, la data de 6 octombrie 2015, măsura reţinerii a şapte persoane, cu vârste între 20 şi 29 ani, toţi din comuna Gălbinaşi, care ar fi comis infracţiuni de tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere şi lovire sau alte violenţe, în cursul lunii septembrie a.c., pe raza comunei Gălbinaşi, judeţul Călăraşi.

În fapt, în noaptea de 26/27 septembrie 2015, cei şapte au pătruns în curtea locuinţei lui D. Petrică, de 39 ani, din localitate, situată în comuna Gălbinaşi, unde au provocat distrugeri şi l-au agresat fizic atât pe el cât şi pe M.Veronica, de 37 ani, din localitate.

Persoanele bănuite de au fost depuse în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

 

Reţinut de poliţişti pentru distrugere

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Roseţi au reţinut în ziua de 6 octombrie 2015, un bărbat din localitate care a provocat distrugeri la două autoturisme şi a pătruns fără drept în locuinţa unei persoane.

În fapt, în cursul lunii septembrie a.c., I. Valentin, de 24 ani, din comuna Roseţi, judeţul Călăraşi, pe fondul unor conflicte mai vechi a provocat distrugeri la două autoturimse şi a pătruns fără drept în curtea unei persoane.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii, faţă de acesta, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi , să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.

         

Cercetat de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei     

Poliţiştii efectuează cerecetări faţă de un bărbat din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi care în ziua de 6 octombrie 2015, a produs un accident rutier după care a părăsit locul faptei.

În ziua de 06 octombrie 2015, poliţiştii Postului de Poliţie Dragalina au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Lotusului, din comuna Dragalina avut loc un accident rutier, fără victime, iar unul din conducătorii auto a părăsit locul faptei.

Poliţiştii deplasaţi, de îndată, la faţa locului au identificat atât autoturismul care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată, precum şi pe P. Ciprian, de 24 ani, din localitate, bănuit de săvârşirea faptei.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice  a unui autoturism fără permis de conducere, conducerea unui auto neînmatriculat precum si părăsirea locului accidentului.

Comentariile sunt inchise.