Buletin de presa – IPJ Calarasi

Media 1:38 pm - 26 august, 2015 Comentariile sunt închise pentru Buletin de presa – IPJ Calarasi

Şase bărbaţi reţinuţi de poliţişti pentru lovire şi tulburarea ordinii publice

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani au reţinut pentru 24 de ore, la data de 25 august 2015, şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 49 ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, în noaptea de 11 august 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că pe raza comunei Curcani are loc o stare conflictuală între mai multe persoane.

La data de 25 august 2015, poliţiştii au reuşit probarea  activităţii infracţionale a lui P.Marian, de 41 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, P. Ionel, de 22 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, P.Cezar, de 18 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, C.Valerică, de 49 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi P. Tudor, de 36 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi şi  P. Costel. de 18 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, aceştia fiind reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Astăzi, cei şase vor fi prezentaţi parchetului cu propuneri de arestare preventivă.

 

Bărbat, identificat şi reţinut de poliţişti pentru tâlhările

Un bărbat din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce în data de 12 august 2015, ar fi tâlhărit o femeie.

În ziua de 12 august 2015, poliţiştii au fost sesizaţi de B. Daniela, de 20 ani, din Fundulea, judeţul Călăraşi, de faptul că o persoană necunoscută, prin violenţă a deposedat-o de telefonul mobil.

Cercetările efectuate de poliţişti au dus la identificarea lui M. Nicolae, de 32 ani, din comuna Dragalina, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, care s-a sustras cercetărilor, fiind prins şi reţinut de poliţişti în ziua de 25 august 2015.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

 

Infracţiuni la regimul circulaţiei constatate de poliţişti

– În noaptea de 24 august 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tămădău Mare, au oprit pe DJ 402, Dârvari-Tămădău, judeţul Călăraşi, pe T. Constantin, de 71 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul având o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat

– Poliţişti din Fundulea au identificat în trafic, pe DJ 303, în afara localităţii Săruleşti,judeţul Călăraşi, în ziua de 25 august 2015, un moped, condus de G. Nicolae, de 55 ani, din Fundulea, care a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

– În ziua de 25 august 2015, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Gălbinaşi au depistat, pe raza comunei Gălbinaşi, un autoturism, condus de N. Aurel, de 19 ani, din localitate, care nu poseda permis de conducere.

– Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Frumuşani au identificat în trafic, pe raza localităţii Frumuşani, în noaptea de 25/26 august 2015, pe S. Valentin, de 15 ani, din localitate, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Comentariile sunt inchise.