ANI – COMUNICAT – AVERE NEJUSTIFICATĂ – OBREJA REGORETA, INSPECTOR ÎN CADRUL PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI GALAȚI

Media 9:04 pm - 23 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru ANI – COMUNICAT – AVERE NEJUSTIFICATĂ – OBREJA REGORETA, INSPECTOR ÎN CADRUL PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI GALAȚI

Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 64.750,76 Lei (aprox. 18.371,62 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către OBREJA REGORETA, inspector în cadrul Primăriei Municipiului Galați, Județul Galați, în anul 2006.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Galați, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către OBREJA REGORETA în anul 2006.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistată sau reprezentată de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. OBREJA REGORETA nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalității, confidenţialității, imparţialității, independenţei operaţionale, celerității, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 23 septembrie 2015 

Comentariile sunt inchise.