ACȚIUNE COMUNĂ PENTRU COMBATEREA FURTURILOR DE ENERGIE ELECTRICĂ

Media 4:49 pm - 13 ianuarie, 2014 Comentariile sunt închise pentru ACȚIUNE COMUNĂ PENTRU COMBATEREA FURTURILOR DE ENERGIE ELECTRICĂ

Astăzi, 13 ianuarie a.c., între orele 06.00-11.00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai S.C. Enel Dobrogea S.A. și polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani și Poliției orașului Budești, au executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor de energie electrică, pe raza localităților Curcani, Șoldanu și Budești.

În urma controalelor efectuate, oamenii legii au identificat 15 persoane care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalații clandestine racordate direct la rețeaua electrică aflată în imediata apropiere a locuințelor.

Celor în cauză li s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de sustragere de energie electrică și folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal și Legea nr. 123/2012 a energiei electrice și a gazelor naturale.   

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Comentariile sunt inchise.