Accident rutier grav pe DN4

Media 6:01 pm - 25 iunie, 2020 Comentariile sunt închise pentru Accident rutier grav pe DN4

Accident rutier grav pe DN4, la ieşire din comuna Curcani, două autovehicule implicate, soldat cu rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 20 de ani.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-au deplasat rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

Un elicopter SMURD din Capitală s-a deplasat la locul evenimentului rutier şi a preluat un tânăr, care prezenta mai multe traumatisme la cap şi la membrele superioare.

În data de 25.06.2020, ora 12.21, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa şi un echipaj de prim ajutor SMURD au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Curcani, pe DN 4 (la ieşirea din localitate spre Bucureşti), pentru acordarea primului ajutor în cazul a două persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce un autotursm şi un autocamion au intrat în coliziune.

La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au identificat două persoane accidentate, conducătorul autoturismului, încarcerat şi care prezenta mai multe traumatisme la nivelul capului şi la membrele superioare şi conducătorul autocamionului, care era conştirnt, prezenta escoriaţii minore şi care a refuzat examinarea.

Tânărul de 20 de ani, care conducea autoturismul, a fost descarcerat de pompierii olteniţeni, a primit îngrijiri iniţial de la paramedicii SMURD, iar ulterior a fost preluat de elicopterul SMURD, care l-a transportat la un spital din Capitală.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au decuplat bornele acumulatorilor autovehiculelor implicate şi au curaţat carosabilul în zona accidentului. (foto: ISU)

 

Comentariile sunt inchise.