3 MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Media 5:34 pm - 27 iunie, 2013 Comentariile sunt închise pentru 3 MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI ÎNCHISORII, PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI

Urmăriți național din 21 iunie a.c., depuși în Penitenciarul Slobozia / Bărbații au fost condamnați la câte 3 ani de închisoare pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de tâlhărie și o tentativă la infracțiunea de tâlhărie

În această după-amiază, polițiștii călărășeni au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii emise la data de 21 iunie a.c. de Judecătoria Oltenița pe numele lui D. Florin, de 32 ani, D. Vasile, de 23 ani și T. Florin, de 29 ani, toți din Comuna Șoldanu, județul Călărași, care au fost depistați la locuințele unor rude de pe raza localității.
Cei trei au fost condamnați de instanța de judecată la câte 3 ani de închisoare pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie și o tentativă la infracțiunea de tâlhărie.

La data de 27 iulie 2012, respectiv, 07 august 2012, prin amenințare cu o țeavă metalică ce avea atașat la unul din capete un cuțit, tinerii au deposedat pe 2 dintre angajații unei societăți comerciale de anumite cantități de cereale recoltate. La o dată ulterioară, fiind mascați, aceștia au încercat să deposedeze un alt angajat al societății de cantitatea de cereale recoltată în ziua respectivă, încercare zădărnicită de paznicii societății. La comiterea faptelor tinerii au folosit un autoturism, fără ca unul dintre ei să posede permis de conducere.

Bărbații au fost depuși de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Călărași în Penitenciarul Slobozia.

Comentariile sunt inchise.