URMĂRIT INTERNAŢIONAL, DEPISTAT DE POLIŢIŞTI

Media 9:14 pm - 23 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru URMĂRIT INTERNAŢIONAL, DEPISTAT DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din Vâlcea au pus în executare un mandat european de arestare emis de autorităţile din Cehia pe numele unui bărbat, bănuit de sustragerea unui ceas de aproape 120.000 de euro.

La data de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au depistat un bărbat, de 32 de ani, din comuna Săcuieni, judeţul Cluj, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Cehia au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind bănuit că a sustras un ceas de aproape 120.000 de euro.  

Bărbatul a fost depistat de poliţişti în trafic, în timp ce conducea un autoturismul pe D.N.7, pe raza localităţii Călimăneşti, judeţul Vâlcea.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autorităţile din Cehia.

Comentariile sunt inchise.