Salariații AJOFM Călărași sunt specializați în tehnicile de comunicare cu categoriile defavorizate pe piața muncii

Media 9:27 pm - 18 ianuarie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Salariații AJOFM Călărași sunt specializați în tehnicile de comunicare cu categoriile defavorizate pe piața muncii

În perioada 16 -18 ianuarie 2013 s-a desfășurat la Călărași seminarul tematic „Comunicarea cu persoanele de etnie Romă”. Seminarul este primul dintr-o serie de trei astfel de evenimete ce se vor derula la Călărași în perioada ianuarie – februarie 2013. Scopul desfășurării acestor acțiuni îl reprezintă dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare eficientă a salariaților din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, cu persoanele aparținând unor categorii considerate defavorizate pe piața muncii.

Evenimentul, care s-a derulat pe parcursul a trei zile, a fost organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, în calitatea sa de beneficiar al proiectului „Formarea continuă – premiza calității în SPO”. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Seminarul  a avut un caracter interactiv, aducâd în discuție problemele întâmpinate de persoanele de etnie Romă în integrarea pe piața forței de muncă. Organizatorii au creat premizele unor dezbateri între angajatii A.J.O.F.M. Călărași și reprezentanți ai instituțiilor care au ca obiect de activitate protecția persoanelor cu dificutăți de integrare (DGASPC, Departamente din cadrul Instituției Prefectului, al Consiliului Judetean, al Primariei, care gestioneaza problemele Romilor, etc).  

Responsabil mass-media,
Simona Donciu

Comentariile sunt inchise.