REZULTATE CAMP.NATIONALE DE CULTURISM,FITNESS SI BODYFITNESS SENIORI – Sibiu

Media 4:10 pm - 16 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru REZULTATE CAMP.NATIONALE DE CULTURISM,FITNESS SI BODYFITNESS SENIORI – Sibiu

Sambata 5 sept. 2015 s-au reunit la Sibiu in "Sala Sporturilor Transilvania"cei mai buni culturisti din tara unde s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Culturism,Fitness si Bodyfitness ,seniori si masters.Pentru titlurile supreme la categoriile Culturism Seniori, Women Physique, Seniori Perechi şi Seniori Masters au concurat 77 de sportivi: câştigatorii celor 4 faze zonale de la nivel naţional, reprezetanți a 38 de cluburi. 
Clubul sportiv Fortus Calarasi a fost prezent cu 2 sportivi si a obtinut urmatoarele rezultate :

– PANTEA  EMILIA  locul I Campiona Nationala  cat – BODYFITNESS MASTERS +35 ani 

– SESTACOVSCHI ADRIAN locul I cat CULTURISM MASTERS 60-64 ani 

Rezultatele sportivilor nostri sunt deosebite tinind cont de varsta lor. Eforturile au fost imense pentru a prinde o forma foarte buna de concurs. 

PANTEA EMILIA este multipla campioana nationala de de bodyfitnnes si in momentul de fata se pregateste pentru concursul  TIGER CLASSIC 2015 ce se va desfasura la Bucuresti in 10-11 sept. 2015, cu perspectiva de a participa anul viitor la Campionatele Europene de Bodyfitenes.

Presedintele clubului Fortus, dnul Nelu Basfalion le multumeste ptr. rezultatele obtinute si le ureza succes la concursurile ce vor urma.

In inchiere vreau sa multumesc inca o data mass-mediei Calarasene ptr ajutorul acordat in mediatizarea acestui sport si a rezultatelor culturistilor Calaraseni.
Cu deosebit respect Presedinte CS FORTUS NELU BASFALION.

ADRIAN SESTACOVSCHIEMILIA PANTEA
 

Comentariile sunt inchise.