Reţinut de poliţişti pentru furt de acumulatori auto din mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Călăraşi

Media 11:45 am - 27 octombrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Reţinut de poliţişti pentru furt de acumulatori auto din mai multe autovehicule parcate pe raza municipiului Călăraşi

acumulatori recuperatiPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus măsura reţinerii unui tânăr de 23 de ani, bănuit că, împreună cu alte două persoane, au sustras acumulatori auto din maşini.

 

Cercetările efectuate au condus la identificarea lui O. Ştefan, de 23 ani, a lui G. Andrei, de 16 ani, şi a lui E. Ilie de 16 ani, toţi din municipiul Călăraşi, care, în perioada septembrie – octombrie 2015, ar fi comis zece furturi sau tentative de furt de acumulatori din autovehicule, unele fapte nefiind reclamate.

Poliţiştii au documentat activitatea infracţională a celor trei bănuiţi şi au recuperat prejudiciul în totalitate, bunurile sustrase urmând să fie restituite proprietarilor.

La data de 26 octombrie 2015, O. Ştefan a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă. 

Comentariile sunt inchise.