Reţinut de poliţişti după ce a condus fără permis şi a produs un accident soldat cu decesul unei persoane

Media 1:08 pm - 12 noiembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Reţinut de poliţişti după ce a condus fără permis şi a produs un accident soldat cu decesul unei persoane

Poliţiştii Serviciului Rutier Călăraşi au dispus, la data de 11 noiembrie 2015, măsura reţinerii bărbatului din comuna Lupşanu, care a condus un autovehicul pe DN3, fără a poseda permis de conducere, şi a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a decedat şi alte două au fost rănite.

Evenimentul rutier s-a produs în seara de 10 noiembrie 2015, în afara localităţii Ştefăneşti, când D. Robert, din comuna Lupşanu, a pierdut controlul direcţiei, maşina lovind un copac de pe marginea părţii carosabile.

Poliţiştii au constatat că bărbatul care conducea autovehiculul nu posedă permis de conducere şi prezenta o concentraţie alcoolică de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, cercetat sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă si conducere fără permis, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară, cu propunere de arestare preventivă.

Comentariile sunt inchise.