Proiect: „Proiect Pro activ pe o piață a muncii inclusivă, flexibilă și modernă!”

Media 9:47 pm - 26 noiembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Proiect: „Proiect Pro activ pe o piață a muncii inclusivă, flexibilă și modernă!”

COMUNICAT DE PRESĂ – Data: 25.11.2015

FUNDAŢIA ŞCOALA ROMÂNĂ DE AFACERI A CAMERELOR DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE – FILIALA CĂLĂRAŞI (partener P1), organizează în data de 27 noiembrie 2015 conferinţa regională de închidere a proiectului ,,Pro activ pe o piata a muncii inclusiva, flexibila si moderna!”, cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 în cadrul Axei prioritare 5, Promovarea măsurilor active de ocupare, Domeniul major de intervenţie 5.1. “Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Conferinta de închidere va avea loc în data de 27 noiembrie 2015, începând cu ora 10.00, la  sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate atat informaţii cu privire la activităţile proiectului şi rezultatele obţinute în urma implementării acestuia în toate regiunile vizate, cat si date despre grupul tinta care a beneficiat de programele integrate puse la dispoziţie de către Camera de Comert, Industrie si Agricultura Calarasi  (partener 1) si care este format dintr-un numar de 171 absolventi, din care 103 au participat la cursuri de calificare de nivel 1 si nivel 2, iar 68 la cursuri de perfectionare. Acestia au beneficiat de Consiliere si orientare in cariera; Sprijin in cautarea unui loc de munca;  Certificate de calificare/absolvire eliberare de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute la nivel national si european; Subventie acordata dupa certificare.

Proiectul este implementat de AGENȚIA JUDEȚEANĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ GIURGIU în calitate de beneficiar, în parteneriat cu FUNDAŢIA ŞCOALA ROMÂNĂ DE AFACERI A CAMERELOR DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE-FILIALA CĂLĂRAŞI (partener 1), CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ GIURGIU, CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ MEHEDINȚI (partener 3), CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE ȘI AGRICULTURĂ IALOMIŢA (partener 4) și NOVA FORCE TECHNIC S.R.L. (partener 5).

Date contact:

FUNDAȚIA  ȘCOALA ROMÂNĂ DE AFACERI A CAMERELOR DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE – FILIALA CĂLĂRAȘI

Adresa: Str. Progresul, Bl. BBB, Et.4, municipiul Călărași, Județul Călărași

Persoana de contact: BADICA GABRIELA – coordonator management activitati P1

Comentariile sunt inchise.