Primăria municipiului Călărași – Comunicat

Media 9:32 pm - 30 mai, 2013 Comentariile sunt închise pentru Primăria municipiului Călărași – Comunicat

Vineri, 31 mai a.c., ora 11:00, la sediul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală a U.S.A.M.V. – București – Filiala Călărași, Veaceslav Borta, administratorul firmei S.C. ESTAGROTEH S.R.L, Ialomița, va înmâna directorului Universității Daniela Crețu cheile tractorului donat în luna aprilie a.c, oficializând astfel și actul de donație a acestuia.
Această inițiativă se înscrie în cadrul mai larg al cooperării cu R. Belarus demarată între Primăria Municipiului Călărași și Raionul Svetlogorsk, cu prilejul semnării Protocolului de colaborare în cadrul Forumului economic de la Svetlogorsk în septembrie 2010, oficializat ulterior prin Hotărârea Consiliului Local. Relația bilaterală se bucură de sprijin diplomatic, atât din partea ambasadei belaruse de la București, cât și a misiunii diplomatice a României la Minsk.
Demersul se înscrie în acțiunile administrației locale de susținere și stimulare a mediului de afaceri, care să ducă la o impulsionare a creșterii economice din zonele vizate.
Biroul de presă

Comentariile sunt inchise.