Poliţia Română – MITĂ DE 1.000 DE EURO, REFUZATĂ DE UN POLIŢIST

Media 9:05 pm - 8 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Poliţia Română – MITĂ DE 1.000 DE EURO, REFUZATĂ DE UN POLIŢIST

Un poliţist de la investigarea criminalităţii economice din Mureş a refuzat 1.000 de euro, oferiţi de un bărbat ca mită, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu. Domiciliul celui în cauză a fost percheziţionat, iar acesta a fost reţinut.

La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, împreună cu ofiţeri din cadrul D.G.A. Mureş, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 26 de ani, în timp ce oferea 1.000 de euro unui poliţist.

Banii ar fi fost oferiţi poliţistului pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu într-un dosar penal, respectiv pentru a nu extinde cercetările  faţă de acesta.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul acestuia, unde au fost găsite şi ridicate mai multe documente, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

Comentariile sunt inchise.