Poliţia Română – CERCETAT PENTRU CONTRABANDĂ

Media 9:33 pm - 10 septembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Poliţia Română – CERCETAT PENTRU CONTRABANDĂ

Polițiștii din Suceava au descoperit într-o autoutilitară aproape 100.000 de țigarete disimulate în lăzi cu prune, iar în caroseria acesteia, cherestea de brad. Autoutilitara a fost indisponibilizată, țigările și cheresteaua au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul este cercetat penal pentru contrabandă.

La data de 9 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul I.P.J. Suceava au oprit pentru control, pe D.J. 290, în localitatea Băneşti, o autoutilitară condusă de un bărbat de 28 de ani, din judeţul Botoşani.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului au fost depistate 99.800 de țigarete netimbrate, în valoare de aproape 70.000 de lei, disimulate în lăzi cu prune şi în diferite spații din cabină. De asemenea, polițiștii au descoperit în caroseria autoutilitarei cherestea de brad, fără documente legale de proveniență.

Atât țigările, cât și cheresteaua au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

În urma materialului probator administrat în cauză, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, autoutilitara cu care erau transportate bunurile a fost indisponibilizată.

Comentariile sunt inchise.