Peste 230 de jandarmi angrenaţi în misiuni de ordine publică în perioada 17 – 23 august a.c.

Media 4:30 pm - 24 august, 2015 Comentariile sunt închise pentru Peste 230 de jandarmi angrenaţi în misiuni de ordine publică în perioada 17 – 23 august a.c.

În perioada 17 – 23 august a.c., peste 230 de jandarmi au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, la nivelul judeţului Călăraşi.

În această perioadă jandarmii călărăşeni au executat 70 de misiuni de menţinere și asigurare a ordinii publice, atât în mediul urban cât şi în mediu rural, pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, pe timpul desfășurării sesiunii a doua a examenului de Bacalaureat, precum și acţiuni specifice în colaborare cu lucrătorii silvici pentru combaterea furtului de material lemnos.

În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 41 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este în cuantum de 9100 lei.

De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 4 infracţiuni, dintre care 3 în mod independent şi 1 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 2 autori.

 

Exemplu:

Sâmbătă, 22 august a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Olteniţa, a depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani din orașul Pantelimon, județul Ilfov, care pescuia în lacul Mostiştea cu ajutorul unor unelte tip halău, fără a deţine autorizaţie.

Jandarmii au procedat la stoparea activităţii infracţionale, au întocmit actul de sesizare şi au ridicat uneltele de pescuit în vederea predării organelor de urmărire penală.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

 

Comentariile sunt inchise.