PERSOANE URMĂRITE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

Media 12:42 pm - 9 ianuarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru PERSOANE URMĂRITE, DEPISTATE DE POLIŢIŞTI

În urma acţiunilor desfăşurate în ultimele două săptămânii, poliţiştii din Călăraşi au depistat 15 persoane urmărite în baza manadatelor emise de instanţele de judecată sau ca fiind dispărute. 

În ultimele două săptămâni, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au prins15 persoane urmărite, dintre care 10 la nivel naţional. 

Au fost depistaţi 12 minori a căror dispariţie a fost sesizată oamenilor legii, aceştia fiind încredinţaţi familiilor sau fiind internaţi în centre pentru minori.

De asemenea, au fost prinse două persoane urmărite, pe numele uneia existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea , iar pe al celeilalte un mandat de arestare preventivă.

Exemple:

• În seara de 31 decembrie 2015, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au prins pe A. Marian, din Călăraşi, persoană urmărită naţional în baza unui mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru furt din auto şi din societăţi comerciale.Tânărul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

• În dimineaţa de 06 ianuarie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Postului de Poliţie Modelul au prins pe raza localităţii Tonea pe I. Florian, de 45 ani, din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, persoană urmărită internaţional pentru sustragere de la executarea a 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia.

COMPARTIMENT RELAŢII PUBLICE

Comentariile sunt inchise.