PERCHEZIŢII ALE POLIŢIŞTILOR DE LA TRANSPORTURI

Media 11:25 am - 15 ianuarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru PERCHEZIŢII ALE POLIŢIŞTILOR DE LA TRANSPORTURI

PolitiaPoliţiştii de la transporturi din Călăraşi au ridicat 14,5 tone de îngrăşământ chimic, 540 kg. de cărbune cocsificabil, peste 5.500 de litri cu produs petrolier şi o pompă submersibilă de transbordare a produsului petrolier, în urma a 4 percheziţii domiciliare. 

La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Călăraşi au efectuat 4 percheziţii la locuinţele a 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 43 şi 51 de ani, toţi din din comuna Lipniţa, judeţul Constanţa.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 1.200 de ţigarete fără timbru fiscal, peste 5.500 de litri de produse petroliere, 14,5 tone de îngrăşământ chimic, 540 kg. de cărbune cocsificabil, 9 setci din plasă monofilament şi o pompă submersibilă de transbordare a produselor petroliere, bunuri în valoare totală de peste 46.000 de lei. 

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile şi deţinerea de setci din plasă monofilament.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Postului de Poliţie Transporturi Navale Cernavodă şi al jandarmilor.

COMPARTIMENT RELAŢII PUBLICEPolitia

Comentariile sunt inchise.