Patronul SC ZOO SINTEX SRL condamnat de instanţă pentru evaziune fiscală

Media 6:02 pm - 15 decembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Patronul SC ZOO SINTEX SRL condamnat de instanţă pentru evaziune fiscală

Patronul SC ZOO SINTEX SRL, George Popa, tatăl fraţilor Florin şi Marius Popa, a fost condamnat marţi de instanţa de fond pentru infracţiuni de evaziune fiscală.

Potrivit portalului instanţelor, SC ZOO SINTEX SRL a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală – evidenţierea în actele contabile sau în alte documente legale a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive. Vezi solutia pe:

http://portal.just.ro/116/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11600000000036573&id_inst=116

„COMERTUL CU CEREALE este principalul domeniu de activitate ale societatii ZOO SINTEX SRL, societatea comercializeaza grau, porumb, floarea soarelui, orez si rapita de cea mai buna calitate, ofera o gama completa de servicii de comert cu cereale si transport propuse agricole de la fermier la siloz si, respectiv, de la silozuri la procesatori si trader-i.

De asemenea, societatea ZOO SINTEX colaboreaza cu toti producatorii din zona CALARASI, GALATI, BRAILA, ALEXANDRIA, TURNU MAGURELE, CARACAL, BOTOSANI etc… achizitionand doar recolte de cea mai buna calitate.

Pentru activitatile de comert cu cereale, societatea practica PRETURI in conformitate cu cotatiile zilnice ale burselor internationale.

ZOO SINTEX SRL este partenerul de incredere in domeniul comert cereale pentru oricine doreste sa achizitioneze sau sa vand recolte superioare din punct de vedere al calitatii. Prin respect, profesionalism, seriozitate si promptitudine reusim sa oferim unele dintre cele mai bune servicii de transport si comert cu cereale disponibile in acest moment in zona” este scris pe http://zoosintex.ro/servicii.html.

Comentariile sunt inchise.