Parc tehnologic industrial și științific, la Mioveni

Media 9:51 pm - 4 iulie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Parc tehnologic industrial și științific, la Mioveni

În data de 4 iulie, directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, a participat la Mioveni, la evenimentul de lansare a celui mai nou parc tehnologic industrial și științific.
Proiectul „Parc Tehnologic, Industrial și Științific în orașul Mioveni”, promovat de Primăria orașului Mioveni, are ca scop atragerea de noi investitori, dezvoltarea mediului antreprenorial, precum și dezvoltarea relațiilor economice dintre companiile locale și cele naționale și internaționale. Proiectul va avea un puternic impact socio-economic, ca urmare a creării de locuri de muncă, a creșterii competitivității economiei locale și atragerii investițiilor directe.
Directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a declarat la conferința de lansare a proiectului următoarele: „Cred în soluția dezvoltării parcurilor industriale și științifice. Ea reprezintă o bună oportunitate de acțiune în parteneriat (administrație, mediu de afaceri, mediu universitar), de a dezvolta proiecte complexe într-un spațiu ordonat și de a extrage funcțiunea economică din vatra orașelor către periferii, redând vatra funcțiunilor civico-edilitare”.
La eveniment au fost prezenți peste 80 de participanți – reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, miniștri, ambasadori, reprezentanți ai mediului academic, de cercetare și dezvoltare, ai instituțiilor de credit, ai direcțiilor deconcentrate, ai mediului de afaceri argeșean, precum și reprezentanți mass-media.

Comentariile sunt inchise.