Molozul și nepăsarea la Călărași

Media 9:06 pm - 9 octombrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Molozul și nepăsarea la Călărași

Un morman de moloz zace de mai bine de câteva săptămâni pe spațiul verde din zona pieței "Centrale" din municipiului Călărași iar autoritățile locale și cei care răspund de păstrarea curățeniei se fac că nu îl văd.

Mai mult, în acea zonă a fost amplasat pe trotuar și un container pentru colectarea gunoiului dar fară a se ține cont de faptul că acesta blochează trecerea pietonilor, aceștia fiind nevoiți să îl ocolească prin stradă.

De menționat că acest aspect a fost semnalat încă de săptămâna trecută unuia dintre viceprimarii municipiului Călărași, dar nici până în prezent nu au fost luate măsurile necesare pentru a fi eliberat spațiul verde și a fi amplasat în altă parte acel container. 

Această zonă a pieței este frecventată în fiecare duminică dimineață de zeci de iubitori și crescători de păsări și animale mici și mijlocii, pe parcursul anilor devenind o tradiție la Călărași.

Sperăm totuși ca nepăsarea să nu fie atât de mare iar cei ce răspund de acest sector să ridice cât mai curând molozul și să deblocheze trotuarul.

Comentariile sunt inchise.