Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de poliţişti

Media 11:16 am - 8 februarie, 2016 Comentariile sunt închise pentru Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de poliţişti

Bucureştean, urmărit naţional, prins de poliţiştii din Budeşti

 Poliţiştii de investigaţii criminale din Budeşti au depistat, la data de 05 februarie 2016, un urmărit naţional, persoană care a fost condamnată la pedeapsa cu închisoarea.

  1. Ion, de 49 ani, din Bucureşti, pe numele căruia Judecătoria Bolintin Vale a emis, la data de 20 ianuarie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi şi a fost încarcerat în penitenciar.

 Plătăreşti – condamnat pentru conducere fără permis

 La data de 05 februarie 2016, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Postului de Poliţie Plătăreşti au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Olteniţa.

  1. Gheorghe, de 42 ani, din comuna Plătăreşti, condamnat la 1,6 ani închisoare pentru conducere fără permis, a fost depus în Penitenciarul Slobozia.

Comentariile sunt inchise.