Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti / bărbatul, condamnat pentru ultraj, a fost depus în penitenciar

Media 11:58 am - 13 noiembrie, 2015 Comentariile sunt închise pentru Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de poliţişti / bărbatul, condamnat pentru ultraj, a fost depus în penitenciar

Poliţiştii din Călăraşi au pus în executare un mandat emis pe numele unui bărbat de 52 ani, din comuna Lehliu, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

În noaptea de 12/13 noiembrie 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţiei Rurală Dor Mărunt şi Poliţiei Oraşului Lehliu-Gară au depistat şi reţinut pe T. Leon,  de 52 ani, din comuna Lehliu, judeţul Călăraşi, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul, condamnat la 1 an şi 11 luni de închisoare pentru ultraj a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi şi a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Comentariile sunt inchise.