Jandarmii călărăşeni asigură ordinea publică la Târgul de toamnă – ediţia 2015

Media 3:02 pm - 31 august, 2015 Comentariile sunt închise pentru Jandarmii călărăşeni asigură ordinea publică la Târgul de toamnă – ediţia 2015

În perioada 01 septembrie – 08 septembrie a.c., Jandarmeria Călăraşi, cu sprijinul Poliţiei Călăraşi, va asigura măsurile de ordine publică la Târgul de Toamnă – ediţia 2015, organizat în incinta Oborului din municipiul Călăraşi.

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea oricărei încălcări a actelor normative în vigoare şi preîntâmpinarea apariţiei unor evenimente sau incidente nedorite, pe toată perioada, la intrarea principală în incinta Obor va funcţiona un post de jandarmi.

Jandarmeria Călăraşi sfătuieşte cetăţenii care vor vizita Târgul să nu poarte la vedere bunuri de valoare – bijuterii, sume de bani – care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Comentariile sunt inchise.