Jandarmii asigură măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările sportive

Media 2:21 pm - 7 noiembrie, 2013 Comentariile sunt închise pentru Jandarmii asigură măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările sportive

În acest sfârșit de săptămână, peste 10 de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, la manifestările sportive care se vor desfășura în municipiul Călărași, după cum urmează:
 Vineri, 08 noiembrie a.c., începând cu ora 14.00, la Stadionul municipal Călărași, unde se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele F.C. Dunărea 2005 Călărași și C.S. Ștefănești, în cadrul Ligii a III-a de fotbal;
 Duminică, 10 noiembrie a.c., începând cu ora 11.00, la Sala Polivalentă din municipiul Călărași, unde se va desfășura meciul de handbal masculin dintre echilele CSM Călărași și Politehnica Iași.
Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată și apropiată locurilor de desfășurare a manifestărilor sportive, vor asigura condițiile de securitate pentru toți participanții și vor acționa pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.
Jandarmeria Călărași recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Participanții la aceste manifestări sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine în apropierea și în incinta arenelor sportive.
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Comentariile sunt inchise.